Γλώσσα
Ωράριο λειτουργίας
Eίναι Σάββατο 10:11We're open

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας. 

Τα 10 λεπτά στάθμευσης δεν χρεώνονται.

Εύκολη και άνετη πρόσβαση από κεντρικό δρόμο των Χανίων

Άνετοι και ασφαλείς χώροι Πάρκινγκ

Με κάθε πλύσιμο αυτοκινήτου το πάρκινγκ είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Δευτέρα και Τετάρτη προσφορά πλύσιμο μέσα έξω, μόνο 12 € και δωρεάν πάρκινγκ. 

Περιγραφή Επιχείρησης.

Σταθμός αυτοκινήτων και πλυντήριο  μεγάλης  χωρητικότητας. Το πλησιέστερο πάρκινγκ στο κέντρο των Χανίων.

Το Parking Ermis  καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. Εάν βρίσκεστε στο κέντρο για λίγες ώρες ή πρόκειται να μείνετε λίγες ημέρες, εργάζεστε στο κέντρο ή κατοικείτε στην ευρύτερη περιοχή, στο πάρκινγκ μας θα παρκάρετε το αυτοκίνητό σας με άνεση και ασφάλεια. Έχουμε το πλέον σύγχρονο και οικονομικό πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης. Ξεχάστε τις απότομες σκοτεινές κλειστές και επικίνδυνες ράμπες που ταλαιπωρούν εσάς και το αυτοκίνητο σας. Τα αυτοκίνητα παραλαμβάνονται από το έμπειρο προσωπικό μας και παρκάρονται το κάθε ένα σε δική του θέση.

Βρείτε μας στον χάρτη

Ασφάλεια

To Parking αποτελείται από ένα όροφο μεγάλης χωρητικότητας. Σε όλο τον όροφο υπάρχουν μέσα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης καθώς και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Ο σταθμός αυτοκινήτων "Ermis" διαθέτει έμπειρο προσωπικό που αναλαμβάνει για εσάς το παρκάρισμα του αυτοκινήτου σας γρήγορα και με ασφάλεια , εντελώς δωρεάν.

5

Πλύσιμο αυτοκινήτου

Παρκάρετε το αμάξι σας και συγχρόνως εμπιστευτείτε το έμπειρο προσωπικό μας το οποίο βρίσκεται εντός του σταθμού, όπου μπορεί να σας το πλύνει στο χέρι οικονομικά. Κερδίστε χρόνο και χρήμα. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες εντός του Ταμείου.

Διπλό όφελος με Bonus Card

Προμηθευτείτε την ειδική κάρτα BONUS του πλυντηρίου από την Reception και κερδίστε σε κάθε 5 πλυσίματα αυτοκινήτου 1 ΔΩΡΕΑΝ.

Η Σελίδα μας στο Facebook
Ωράριο λειτουργίας.
Δευτέρα7:30 — 23:00
Τρίτη7:30 — 23:00
Τετάρτη7:30 — 23:00
Πέμπτη7:30 — 23:00
Παρασκευή7:30 — 23:00
Σάββατο7:30 — 17:00
ΚυριακήΚλειστό